Několik vyhledávacích nástrojů, které můžete použít k vyzvednutí tiskových zpráv pro nápady na blogování

• Lesley Fowler

Ještě předtím, než byl internet nápadem, byly tiskové zprávy nástrojem propagace a sociální komunikace. Tiskové zprávy mají i dnes v davu sociálních sítí a okamžitých zpravodajských kanálů svůj význam. Nová věková tisková zpráva prošla samozřejmě proměnou. Nyní je jeho klíčové slovo bohaté a SEO optimalizováno. Ve skutečnosti je to cenný nástroj na propagaci blogu, pokud se chcete do něj dostat.

Je známou skutečností, že reportéři shromažďují příběhové nápady k publikaci z tiskových zpráv. Ale co my bloggerů? Nemůžeme být psi na stejné stezce? Jako tech blogger si myslím, že můžu.

Výhody tiskové zprávy

Tisková zpráva je PR oznámení pro publicitu. Dobře napsaná tisková zpráva je uváděna na trh jako zpravodajský příběh. Vy jako spisovatel to můžete vyzvednout a vytvořit kolem něj článek. Pokud je to všechno humbuk a chmýří, můžete se podívat za to a napsat příběh založený na vašem výzkumu. Zde jsou 3 důvody více:

1. Vyzvednutí včasné tiskové zprávy vás také přiměje začít brzy dostat příběh tam. Nemusíte znovu vydávat obsah z jiného blogu nebo webu. Stejně jako dobrý reportér jste na scéně jako první.

2. Vedení karet o místních společnostech a jejich tiskových zprávách vám může poskytnout spoustu nápadů pro psaní lokalizovaného obsahu.

3. Moderní tisková zpráva je také nákladově efektivním způsobem propagace. Bloggers jej může použít k nasměrování provozu na své vlastní stránky. Ale já tam nepůjdu, protože tento článek je o hledání (a psaní) straně věcí.

Hledání tiskových zpráv

Služby tiskové zprávy online

Dobrou zprávou je, že nemusíte příliš usilovat o vyhledávání tiskových zpráv. Tisková zpráva pro nové věkové období je pečlivě navržena tak, aby ji vyhledávali vyhledávače. Heck, firemní blogy, Facebook, Twitter atd. Jsou jen dalším kanálem, ale velmi důležitým kanálem pro šíření slova.

Mezi mnoha také existují specializované služby distribuce tiskových zpráv online, jako jsou Business Wire a PRNewswire, které optimalizují a vysílají tiskové zprávy. Můžete se přihlásit k odběru jejich RSS kanálů (v některých případech podle odvětví) a zůstat informován o novém vývoji. Některé distribuční weby s online tiskovou zprávou mají také pokročilé vyhledávací funkce, které pomáhají přejít na typ “lámání” novinky, které chcete.

Zde je malý seznam služeb pro tiskové zprávy online, které můžete využít čtení. Další služby mohou být spojeny s náklady.

• PRWeb
  • PRLeap
  • WebWire
  • PRFree
  • 24-7 Tisková zpráva
  • PRZoom
  • Otevřený tisk
  • OpenPR

Vyhledávače

Můžete také jednoduše zapnout něco jako zprávy Google a chytit tiskové zprávy, jak jsou zachyceny pavoukem Google.

Nebo můžete také vyzkoušet tyto vyhledávače, které se specializují na vyhledávání tiskových zpráv:

Filtr PR [již není k dispozici]

Tento vyhledávací modul tiskových zpráv můžete používat každý den, protože získává nejnovější tiskové zprávy z hlavních placených zpravodajských novin a vybraných firemních zpravodajských kanálů. Můžete se přihlásit a vytvořit si personalizovaný profil. Vyhledávání lze přizpůsobit také podle data a místa.

Průvodce informačními zprávami

Vyhledávací modul zpráv a tiskových zpráv má několik filtrů, které můžete použít k upřesnění výsledků. Můžete filtrovat podle data, času, kategorie, zdroje a také vybrat tiskové zprávy, které mají obrázky nebo jsou bez nich.

TechPRSpider [již není k dispozici]

Toto je vyhledávač tiskových zpráv, který se každý den zaměřuje na technologický průmysl a tisíce tiskových zpráv souvisejících s technologiemi.

Tiskové zprávy jsou jen dalším vyhledávacím nástrojem, který umožňuje zjistit a zjistit, co se děje kolem vás. Jako spisovatel není nutné pokaždé zasáhnout špinavé nečistoty. Od nudných konferencí zúčastněných stran po uvedení produktu na trh, tiskové zprávy pokrývají mnoho základů. Můžete také. Řekněte mi, jestli najdete myšlenku používat zvukové rady pro tiskové zprávy. Také mi řekni, jestli ne.